26.11.2024
Телеканал NTD

Зоопарк у Перу прихистив осиротіле очкове ведмежа

Зоопарк у Перу прихистив осиротіле очкове ведмежа

Цьому очковому ведмежаті всього два з половиною місяці. Осиротілу самичку знайшли сільські жителі регіону Пуно на..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Цьому очковому ведмежаті всього два з половиною місяці. Осиротілу самичку знайшли сільські жителі регіону Пуно на півдні Перу. Тепер її бере під опіку зоопарк «Парк легенд» у Лімі. Маля назвали Майні.

[Джованна Єпес, працівниця зоопарку]:
«Майні не випустять у дику природу, бо її ростять люди. Вона залишиться з нами й буде частиною нашої сім’ї вихованців. Разом із нею в нас тепер чотири очкових ведмеді».

Найближчим часом дитинча планують поселити у вольєрі з іншою маленькою ведмедицею з кличкою Коні. Її врятували від нелегальних торговців тваринами.

Очкові ведмеді занесені до Червоної книги й перебувають під загрозою зникнення. Цих хижаків також називають андськими ведмедями, бо вони живуть у Південній Америці.

Це найбільш рослиноїдні ведмеді після великих панд. Харчуються здебільшого корінням, плодами і травами. Припускають, що очкові ведмеді також полюють на копитних.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зоопарк у Перу прихистив осиротіле очкове ведмежаЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Названі мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили місто

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: