19.11.2024
Телеканал NTD

Мачу-Пікчу відкрили для одного туриста, який прочекав 7 місяців

Мачу-Пікчу відкрили для одного туриста, який прочекав 7 місяців

Стародавнє місто Мачу-Пікчу відкрили для одного-єдиного японського туриста Джессі Такаями. Він купив квиток ще в березні,..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Стародавнє місто Мачу-Пікчу відкрили для одного-єдиного японського туриста Джессі Такаями. Він купив квиток ще в березні, але пандемія порушила всі плани. Японець застряг у Перу. Пам’ятки теж не побачив.

Тож молодик попросив міністра культури Перу пустити його до Мачу-Пікчу й дістав дозвіл.

На екскурсії туриста супроводжує директор археологічного парку.

[Джессі Такаяма, турист із Японії]:

«Це справді дивовижна екскурсія. Дякую міністру культури Алехандро Нейрі за те, що він дозволив мені це побачити».

Спочатку Джессі планував провести в Перу кілька днів, і головним бажанням було побувати в Мачу-Пікчу. Через карантин японець не зміг виїхати додому й провів усі ці місяці в Агуас-Кальєнтесі. Після екскурсії він відлітає до Японії.

Тим часом міністр культури пообіцяв відкрити пам’ятку в листопаді, але дату не уточнив. Гостей впускатимуть утричі менше, ніж зазвичай.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мачу-Пікчу відкрили для одного туриста, який прочекав 7 місяцівУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: