25.11.2024
Телеканал NTD

У зоопарку Перу вітають народження пінгвінів і альпаки

У зоопарку Перу вітають народження пінгвінів і альпаки

Зоопарк Ліми поповнився новими симпатичними мешканцями. Нещодавно тут з'явилися на світ два пінгвіни. [Джованна Єпес, співробітниця..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Зоопарк Ліми поповнився новими симпатичними мешканцями. Нещодавно тут з’явилися на світ два пінгвіни.

[Джованна Єпес, співробітниця зоопарку]:
«Зараз їм більш ніж місяць, і на вигляд вони майже як справжні пінгвіни, але ще не вміють плавати. Вони цілком залежать від батьків».

Пташенята поки не спілкуються з іншими пінгвінами. За ними наглядають батьки.

А в іншому вольєрі можна помилуватися дитинчам альпаки.

[Макс Хіменес, доглядач зоопарку]:
«У нас альпаки не народжувалися шість років. Ми спочатку йому допомагали, а третього дня він почав смоктати молоко вже самостійно».

Молодий альпака гуляє вольєром із мамою і татом.

Зоопарк у Лімі називається «Парк легенд». Він відкрився 56 років тому. Тут живе приблизно 90 ссавців, більш як 100 птахів, а також десятки рептилій, риб та амфібій.
Коротке посилання на цю сторінку:

У зоопарку Перу вітають народження пінгвінів і альпакиДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: