18.10.2024
Телеканал NTD

Кашмір приваблює туристів перегонами на шикарах на озері Дал

Кашмір приваблює туристів перегонами на шикарах на озері Дал

На мальовничому озері Дал в індійському Срінагарі готуються до змагань власники дерев'яних човнів-шикарів. У мальовничих перегонах..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

На мальовничому озері Дал в індійському Срінагарі готуються до змагань власники дерев’яних човнів-шикарів. У мальовничих перегонах бере участь понад десять осіб. Мета заходу — привабити до колись популярного туристичного місця більше гостей.

[глядачка]:
«Ми дуже раді подивитися перегони на шикарах. Люди охоче беруть у них участь. Також зібралося багато глядачів. Нам дуже сподобалося».

Змагання організували військовики. Вони ще підготували для учасників призи.

Озеро Дал лежить серед Гімалаїв у штаті Джамму та Кашмір. Його називають срінагарським скарбом. А шикари — культурний символ Кашміру.

Їх використовують рибалки й збирачі водяних рослин. Ще на них катають туристів. На човні поміщаються шість пасажирів і весляр. Він сидить на кормі й керує шикаром за допомогою широкого весла.

Влада штату намагається відродити туристичну галузь, яка постраждала через конфлікт Індії з Пакистаном, а ще через пандемію. Туризм раніше був важливим джерелом доходу Кашміру.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кашмір приваблює туристів перегонами на шикарах на озері ДалВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рік«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокБалабан — душа музичної культури АзербайджануРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-порте

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: