18.09.2024
Телеканал NTD

У Сантьяго з’явився свій Бетмен, який годує бездомних

У Сантьяго з'явився свій Бетмен, який годує бездомних

На вулицях Сантьяго тепер регулярно з'являється чоловік у костюмі Бетмена. Але він бореться не зі злочинністю,..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

На вулицях Сантьяго тепер регулярно з’являється чоловік у костюмі Бетмена. Але він бореться не зі злочинністю, а з голодом. Добродушний чилієць роздає їжу бездомним. Своє ім’я воліє не називати.

[чилієць у костюмі Бетмена]:
«Коли виходиш на вулицю, бачиш інший бік життя. Він значно суворіший за наш. Ми теж іноді маємо труднощі, але бездомні постійно потерпають від холоду й голоду».

Чоловік щодня привозить гарячу їжу кільком десяткам осіб. Намагається підтримати людей і підбадьорливими словами.

Чилієць обрав для себе образ Бетмена, бо вважає його героєм.

[чилієць у костюмі Бетмена]:
«Він ризикує життям заради улюбленого міста, щоб захистити його від злочинців. У моєму випадку цей персонаж символізує мою невелику жертву заради милого мені міста й країни, а ще мого народу».

Бетмен із Сантьяго закликає чилійців теж хоча б трохи допомагати нужденним. Їх можна нагодувати чи просто підбадьорити добрим словом.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Сантьяго з’явився свій Бетмен, який годує бездомнихКаталонія почне жорстко економити воду через велику посуху19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Вирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спадЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: