26.08.2024
Телеканал NTD

Вишукані ресторани Лондона розсилають клієнтам набори «Зроби сам»

Вишукані ресторани Лондона розсилають клієнтам набори «Зроби сам»

Цей Лонський ресторан із зіркою Мішлен популярний завдяки майстерному приготуванню восьминогів і страв іспанської кухні загалом...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Цей Лонський ресторан із зіркою Мішлен популярний завдяки майстерному приготуванню восьминогів і страв іспанської кухні загалом. Але все, що сьогодні готують кухарі, не подадуть на столи закладу. Натомість усі інгредієнти доставлять прямо клієнтам додому.

Відколи почався карантин, багато британських ресторанів перейшли на нову модель обслуговування. Тепер вони розсилають своєрідні набори «Зроби сам».

Шеф-кухар закладу каже, що найскладніше було придумати, як зробити приготування вишуканих страв зрозумілим для непрофесіоналів.

[Ньєвес Барраган, шеф-кухар ресторану]:

«На це в мене пішло більше часу, ніж на відкриття ресторану. Ми знали, як створювати ресторани, але як робити це — не дуже. Треба продумати кожну деталь, пояснити їм, як удома не помилитися та що знадобиться для приготування».

Команда закладу постаралася зробити набори максимально простими. Менша версія коштує 75 доларів США. Більша — приблизно 90 доларів.

Усі інгредієнти вже почищені й порізані. Клієнтам треба лише довести їх до готовності в сковороді чи каструлі.

Такі набори вельми популярні. А для закладу це також спосіб зберегти персонал.

[Ньєвес Барраган, шеф-кухар ресторану]:
«Ми починали з трьох працівників. Потім знадобився ще один. Так поступово ми повернули 80 % співробітників».

Поки ресторан приймає гостей лише на літній терасі. Решта приміщень відчиняться на початку вересня. Це означає, що місця для збору комплектів не буде. Однак заклад уже планує знайти приміщення, щоб зберегти цю послугу.

Загалом більша частина британських ресторанів відновила роботу 4 липня. Але соціальне дистанціювання і страх відвідувачів перед людними місцями призводить до банкрутства багатьох закладів харчування.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вишукані ресторани Лондона розсилають клієнтам набори «Зроби сам»Часті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуЧерез спеку в столиці Чилі оголосили червоний рівень небезпекиНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денгеЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селище

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: