27.06.2024
Телеканал NTD

ВООЗ: молодь сприяє поширенню COVID-19

ВООЗ: молодь сприяє поширенню COVID-19

Пандемія триває здебільшого через молодь. Про це заявили у Всесвітній організації охорони здоров'я. [Такесі Касаї, співробітник..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Пандемія триває здебільшого через молодь. Про це заявили у Всесвітній організації охорони здоров’я.

[Такесі Касаї, співробітник ВООЗ]:
«Характер епідемії змінюється. Люди віком від 20 до 40 років дедалі активніше сприяють поширенню коронавірусу. Вони здебільшого ігнорують легкі симптоми. До того ж симптомів може й не бути. Як наслідок, люди несвідомо заражають інших».

На думку співробітників ВООЗ, така ситуація збільшує ризик зараження літніх або серйозно хворих людей. Також це може сприяти поширенню вірусу в густонаселених міських районах.

Зараз багато країн намагаються привабити туристів, щоб поліпшити економічне становище. Серед мандрівників багато молоді, яка не дотримується правил дистанціювання й не носить масок.

Останнім часом різні країни, де епідемія йшла на спад, повідомляють про нові спалахи. У Європі знову запроваджують обмеження на туристичні поїздки.

Тим часом ВООЗ закликає молодь дотримуватися заходів безпеки, щоб захиститися від COVID-19. За словами співробітників організації, деякі молоді люди теж хворіють у важкій формі й умирають.

До трійки найбільш постраждалих країн світу входять США, Бразилія та Індія.
Коротке посилання на цю сторінку:

ВООЗ: молодь сприяє поширенню COVID-19Мігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікриООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у Судані100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 року

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: