19.09.2024
Телеканал NTD

Met Gala — 2024: квіти, блиск і химерні форми

Met Gala — 2024: квіти, блиск і химерні форми

Головний редактор Vogue Анна Вінтур відкриває килимову доріжку Met Gala — 2024 у вбранні від Loewe...

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Головний редактор Vogue Анна Вінтур відкриває килимову доріжку Met Gala — 2024 у вбранні від Loewe. Саме так зірки світу кіно, музики й телебачення відзначають початок виставки моди в Метрополітен-музеї.

Цьогорічна тема — «Сплячі красуні: пробудження моди», а для дрес-коду вигадали слоган «Сад часу». Це дало гостям «червоної доріжки» простір для фантазії та творчості.

Акторка Зендея вийшла на «червону доріжку» аж двічі. Спочатку позувала в синій сукні, прикрашеній гронами винограду. Потім повернулася в чорній сукні від Givenchy та великому капелюсі від Alexander McQueen з квітами.

Акторка Дженніфер Лопес була в сукні з двох з половиною мільйонів намистин стеклярусу від Schiaparelli. А Кріс Гемсворт — у світлому костюмі від Tom Ford.

Кім Кардаш’ян вразила металевою корсетною сукнею Maison Margiela із максимально затягнутою талією. Її сестри теж були дуже елегантними: Кайлі Дженнер одягла сукню від Oscar de la Renta, а Кендал — чорно-коричневу сукню від Givenchy.

Співачка Тайла приголомшила всіх, одягнувши сукню з піску від Balmain, а акторка Гвендолін Крісті створила ефектний образ у сукні Margiela.

Не обійшлось і без інцидентів. Пропалестинські студенти-протестувальники спробували підійти прямо до килимової доріжки. Кількох із них затримала поліція.

Met Gala — це благодійний вечір, на який з’їжджаються світові зірки та відомі дизайнери. Дрес-код щороку інший. Під нього підлаштовуються всі гості.

А виставка, якій і присвячено бал, цього разу охоплює 400-річну історію моди, починаючи з XVII століття й до недавніх придбань музею від таких дизайнерів, як Філіп Лім, Коннор Ів та Стелла Маккартні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Met Gala — 2024: квіти, блиск і химерні формиГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіУнікальну колекцію монет данського магната, нарешті, можуть продатиФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїБалабан — душа музичної культури АзербайджануМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: