28.08.2024
Телеканал NTD

200 німців влаштували післязастільний забіг

200 німців влаштували післязастільний забіг

Ситна різдвяна вечеря не завадить цим німцям зберегти форму. Після святкового столу вони одразу вирушають на..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Ситна різдвяна вечеря не завадить цим німцям зберегти форму. Після святкового столу вони одразу вирушають на пробіжку в ліс Грюнвальд, що на околиці Берліна.

Таку традицію називають «забігом із перетравлення смаженої гуски». Цю птицю разом із червоною капустою та картопляними галушками подають на Різдво. Страва смачна та калорійна.

Майже 200 бігунів повільно долають п’ять кілометрів до будиночка лісника. Тут можна відпочити й підкріпитися бутербродами та солодощами.

[Бернд Гюбнер, співорганізатор забігу]:

«Ми в прекрасній компанії. І головне — чудова погода. До того кілька днів дощило й було дуже похмуро. Сьогодні визирнуло сонце, і в усіх чудовий настрій».

Багато хто бере участь у забігу вже багато років.

[Петер Тік, учасник забігу]:

«Я щасливий, що дочка знову біжить зі мною. Вона пропустила кілька років».

[Аліна, учасниця забігу]:

«Мені теж сподобалося. Завжди приємно порухатися на Різдво. І приємно провести час із татом».

Відпочивши й підживившись, усі біжать ще п’ять кілометрів, щоб спалити й ці калорії.

Цей «Забіг із перетравлення смаженої гуски» уже 23-й. І хоч його організатори постаріли, вони надіються ще не раз узяти в ньому участь.
Коротке посилання на цю сторінку:

200 німців влаштували післязастільний забігСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні Англії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: