05.09.2024
Телеканал NTD

Йога з цуценятами допомагає парижанам зняти стрес та втому

Йога з цуценятами допомагає парижанам зняти стрес та втому

Сорок хвилин ігор із цуценятами та двадцять хвилин йоги — такі заняття допомагають парижанам зняти стрес..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Сорок хвилин ігор із цуценятами та двадцять хвилин йоги — такі заняття допомагають парижанам зняти стрес і втому. Цього разу по залу бігають десять маленьких золотистих ретриверів.

[Клара Матьє, учасниця занять]:

«Заняття (йогою) дуже приємні та заспокоюють, а щенята дарують ще більше щастя».

Багато парижан довго працює. При цьому мешкає в маленьких квартирах. Мало хто може завести домашнього вихованця. Йога з цуценятами заповнює цю прогалину.

[Клеманс Серде, інструктор йоги]:

«Люди хочуть розслабитися. Спілкування з цуценятами в цьому допомагає завдяки відчуттю дотику. А щенята пухнастіші, ніж дорослі собаки. Тож це відчуття допомагає зняти напругу».

Йога з домашніми тваринами проходить кілька разів на тиждень. На заняття привозять породистих кошенят чи цуценят віком від півтора до трьох місяців. Година такої йоги коштує 35 євро, а із січня подорожчає на десять євро.
Коротке посилання на цю сторінку:

Йога з цуценятами допомагає парижанам зняти стрес та втомуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Полювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: