05.09.2024
Телеканал NTD

«Дарує щастя всім»: сотнями гірлянд прикрашають до Різдва вулицю Сіднея

«Дарує щастя всім»: сотнями гірлянд прикрашають до Різдва вулицю Сіднея

Тисячами різноколірних вогнів засяяло Суонсон-авеню, що в передмісті Сіднея. Тут є і ялинка, і імпровізований тунель,..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Тисячами різноколірних вогнів засяяло Суонсон-авеню, що в передмісті Сіднея. Тут є і ялинка, і імпровізований тунель, і сяйні фігури. Гірлянди є навіть на ліхтарному стовпі. Щоб його прикрасити, місцевий житель Браян Карр найняв автомобіль-вежу.

[Браян Карр, житель Сіднея]:

«Це дарує щастя всім цієї пори року. Ми це робимо для всіх. Бачити щастя та радість на обличчях дітей просто чудово. Це для нас багато означає, тому робимо це щороку».

Першим прикрашати вулицю до Різдва почав Браян. Потім цю ідею підхопили інші.

[жителька Сіднея]:

«Це дивовижно. <…> Думаю, це здається дітям гарним і чарівним».

Гірляндами й сяйними фігурами прикрашені десятки будинків. Багато жителів приходять сюди фотографуватися або просто помилуватися блискучими інсталяціями.

Будинки прикрашають усією сім’єю. Зазвичай на це йде щонайменше 12 годин.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Дарує щастя всім»: сотнями гірлянд прикрашають до Різдва вулицю СіднеяНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: