04.02.2024
Телеканал NTD

Різдвяний експрес пустили в Колумбії

Різдвяний експрес пустили в Колумбії

Різдвяний експрес, сяючи вогнями, прибуває на станцію в передмісті Боготи. Тут на нього чекають сотні пасажирів...

Дата завантаження: 2024-05-04

video

Різдвяний експрес, сяючи вогнями, прибуває на станцію в передмісті Боготи. Тут на нього чекають сотні пасажирів. Колумбійці вирушають у подорож цілими сім’ями чи великими компаніями.

[пасажирка]:

«Важливо, що цієї пори року ми маємо можливість покататися із сім’єю в різдвяному поїзді. Це викликає багато почуттів та спогадів. У різдвяний сезон ми можемо ділитися веселощами та радістю зі своїми рідними».

У поїзді пасажирів зустрічає Санта-Клаус та ельфи.

[Санта-Клаус]:

«Ми всім серцем сподіваємося, що цей рік завершиться якнайліпше для кожного з вас, незалежно від того, які проблеми у вас були. І пам’ятайте, Різдво — це любов, це час прощати та ділитися».

Весело в кожному вагоні. Настрій підіймають артисти та музиканти. Захоплюють музикою так, що підспівувати починають усі.

[пасажирка]:

«Це чудово, бо ми можемо всією сім’єю покататися на поїзді, що особливо (важливо) цієї пори року. Атмосфера Різдва відчувається більше».

Різдвяний поїзд курсує між Боготою та Сіпакірою. Він ходитиме до кінця грудня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяний експрес пустили в КолумбіїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: