27.10.2024
Телеканал NTD

Розкішні машини злочинців поповнили автопарк поліції Стамбула

Розкішні машини злочинців поповнили автопарк поліції Стамбула

Служили злочинцям, а тепер послужать закону. 23 розкішні автомобілі поповнили автопарк поліції Стамбула. Машини конфіскували в..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Служили злочинцям, а тепер послужать закону. 23 розкішні автомобілі поповнили автопарк поліції Стамбула. Машини конфіскували в членів банди, яка торгувала наркотиками.

У листопаді турецька поліція арештувала наркобарона Хакана Айїка та більш як 30 його помічників. За рішенням суду їхні автомобілі передали правоохоронцям. Сукупну вартість машин оцінюють у п’ять мільйонів доларів.

Автомобілі перефарбували в білий колір та нанесли напис «Дорожня поліція». До нового автопарку увійшло купе Bentley Continental GT, спорткари Porsche та Ferrari, заряджений хетчбек Volkswagen Golf R, кросовери Mercedes, Range Rover та Volvo.

Відкритим залишається лише одне питання: скільки коштуватиме поліції обслуговування та ремонт таких дорогих машин. Відомо, що автомобілі Range Rover не дуже надійні, а Ferrari, Bentley та Porsche взагалі утримувати недешево. Крім того, багато конфіскованих автомобілів неекономно споживають пальне. А купуватимуть його та обслуговуватимуть машини коштом платників податків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Розкішні машини злочинців поповнили автопарк поліції СтамбулаВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіМарокко: лазні закриті, води немаєГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: