05.12.2024
Телеканал NTD

У Лапландії Санта-Клаус готується до Різдва та приймає гостей

У Лапландії Санта-Клаус готується до Різдва та приймає гостей

У селі Санта-Клауса, що у фінській Лапландії, велелюдно. Це означає, що в господаря резиденції повно роботи...

Дата завантаження: 2024-05-04

video

У селі Санта-Клауса, що у фінській Лапландії, велелюдно. Це означає, що в господаря резиденції повно роботи. Сюди з усього світу приїздять і діти, і дорослі. Водночас треба готуватися до найголовнішого свята року.

[Санта-Клаус]:

«Перед Різдвом треба багато чого зробити. Але тут дуже розумні та працьовиті ельфи. Вони виконують свою частину роботи. А я просто знайомлюся з людьми та веселюся перед Різдвом».

Юні гості розповідають Санта-Клаусу, про які подарунки мріють. П’ятирічна Анабель, що з Великої Британії, хоче щеня. Це спантеличило Санту.

[Санта-Клаус]:

«Трохи складно взяти із собою живе цуценя, посадити його в мішок на 12 годин і мандрувати з ним усім світом».

Санта-Клаус мусить бути і добрим, і мудрим. Також не можна забувати, що є список хороших та список поганих. Санта впевнений, що діти самі розуміють, як поводилися цього року.

[Санта-Клаус]:

«Я часто запитую їх (про це), і вони досить чесно відповідають. Це найліпший спосіб виявити чесність. Треба пам’ятати, що ніхто не може бути добрим постійно. Однак якщо ви намагаєтеся щосили, то я щасливий».

Після розмови із Сантою гості насолоджуються зимовими розвагами. Тут можна покататися на санях або повеселитися на крижаній гірці.

[гостя з Ірландії]:

«Мені дуже подобається чарівна атмосфера Різдва. Я люблю сніг».

Село Санта-Клауса розташоване поруч із Рованіемі — неподалік Полярного кола. Гості тут бувають постійно, але особливо багато їх у зимові свята. Щороку сюди приїжджає пів мільйона осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Лапландії Санта-Клаус готується до Різдва та приймає гостейЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Перегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: