12.01.2024
Телеканал NTD

Кішка врятувала життя господині, яка хворіє на діабет

Кішка врятувала життя господині, яка хворіє на діабет

Зазвичай котів, на відміну від собак, не вважають найліпшими друзями людей. Вони часто більше прив'язуються до..

Дата завантаження: 2024-05-11

video

Зазвичай котів, на відміну від собак, не вважають найліпшими друзями людей. Вони часто більше прив’язуються до дому, ніж до господарів. Але одна кішка довела протилежне.

Віллоу живе в англійському місті Прескотт. Й одного разу вона врятувала життя своїй господині, яка хворіє на діабет.

[Аманда Джеймсон, господиня кішки]:
«Вона справді врятувала мені життя. Зараз би я тут не сиділа. Якби не вона, мене б тут уже не було».

В Аманди не лише діабет, а й хвороба Крона. Якось вона знепритомніла в ліжку. У цей час її чоловік Рей був унизу, дивився телевізор. Кішка спустилася до нього й почала привертати його увагу.

[Рей Шервуд, господар кішки]:

«Я опустив руку, а вона почала її кусати: руки й пальці. Я підвівся, підійшов до дверей. Віллоу пробігла пів дороги, три чверті, і на сходах постійно на мене оберталася. Я пішов за нею. Коли я повернув за ріг, вона застрибнула на ліжко. Я побачив Аманду перевернутою і непритомною».

Зоологи кажуть, що таку поведінку котів не слід вважати чимось незвичайним. Але випадок із Віллоу називають неймовірним.

[Семмі Рейвенскрофт, зоозахисниця]:
«Ми часто бачимо зміну в поведінці котів, особливо якщо вони чогось домагаються. Вони можуть почати кусатися. Особливо якщо в домі щось не так. Але в цьому випадку це допомогло врятувати життя, і це дивовижно».

Аманда взяла цю кішку з вулиці. Каже, що тепер ще більше до неї прив’язалася.

[Аманда Джеймсон, господиня кішки]:
«Я люблю її ще більше. Не знаю, як віддячити. Вона для мене все».

Але Віллоу може здобути не лише любов господині, а й загальне визнання. Її вже номінували на Національну нагороду героя серед котів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кішка врятувала життя господині, яка хворіє на діабетФранцузькі пекарі побили рекорд Гіннеса з найдовшого у світі багетаСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактерії40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в Іраку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: