09.07.2024
Телеканал NTD

Килим із дзвіночків знову вабить туристів до «Синього лісу», що в Бельгії

Килим із дзвіночків знову вабить туристів до «Синього лісу», що в Бельгії

Знову сповнений див і таємничості знаменитий ліс Галлербос, що в Бельгії. Мільйони дзвіночків синім килимом розкинулися..

Дата завантаження: 2024-05-09

video

Знову сповнений див і таємничості знаменитий ліс Галлербос, що в Бельгії. Мільйони дзвіночків синім килимом розкинулися під величними буками. Найчарівніший пейзаж можна побачити на світанку.

Один турист із Руселаре проїхав 120 кілометрів, щоб помилуватися «Синім лісом».

[турист із Руселаре]:
«Тут дуже багато дзвіночків, вони всюди. До того ж сьогодні чудовий день. Я насолоджуюся».

Вихідними тут бувають сотні людей. А зараз нечисленні туристи безтурботно насичуються навколишньою красою.

[турист із Брюсселя]:

«Це чарівно. Здається, ніби це звідкись зійшло й такого більше ніде не побачиш».

Ліс Галлербос росте тут здавна. Головні його дерева — буки й дуби. У лісі живуть лисиці, тхори, білки й олені. Під густою кроною буків виживають лише гіацинти. Але й вони цвістимуть лише тиждень-півтора. А потім на деревах виросте молоде листя й затінить знизу все живе.
Коротке посилання на цю сторінку:

Килим із дзвіночків знову вабить туристів до «Синього лісу», що в Бельгії40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Нове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: