28.05.2024
Телеканал NTD

Індійське подружжя подало до суду на сина й невістку за те, що ті не мають дітей

Індійське подружжя подало до суду на сина й невістку за те, що ті не мають дітей

Життя без онуків цій подружній парі з Індії здалося надто гірким. Тому чоловік і дружина подали..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Життя без онуків цій подружній парі з Індії здалося надто гірким. Тому чоловік і дружина подали до суду на сина й невістку. Ті одружені вже шість років, але досі не мають дітей. Батьки кажуть, що все життя дбали про сина, віддаючи все, що мали.

[Арвін Кумар, адвокат]:
«Вони також заплатили 45 тисяч доларів, щоби він вивчився на пілота. Вони витрачали гроші на утримання й освіту сина від самого його народження».

Утім, молоді вже живуть окремо. Син — у штаті Асам. Невістка — в Уттар-Прадеші.

Батьки чоловіка кажуть, що ледве зводять кінці з кінцями. Щомісяця виплачують кредит, який довелося взяти на будівництво дому.

[Санджив Прасад, позивач]:

«Але найбільша біда в тому, ми не маємо онука. Нянчити онуків — мрія кожного дідуся й бабусі».

Тепер, згідно з рішенням суду, син і невістка позивачів мають упродовж року народити дитину. Інакше їм доведеться заплатити 645 тисяч доларів компенсації.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійське подружжя подало до суду на сина й невістку за те, що ті не мають дітейЗ контейнерів для лінз в Австралії роблять будматеріалShell продасть проблемні берегові підприємства в НігеріїКаталонія почне жорстко економити воду через велику посухуМігранти масово перебираються через загородження на кордоні та здаються прикордонникам СШАВ Австралії людей з інвалідністю навчають працювати так, щоб вони не втратили роботуТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуКубинці поспішають заправитися перед різким стрибком цін на пальнеООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: