28.06.2024
Телеканал NTD

Урятований собака вчиться знаходити вибухівку

Урятований собака вчиться знаходити вибухівку

На початку життя Логану було несолодко, але потім усе змінилося. Торік працівникам служби захисту тварин повідомили,..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

На початку життя Логану було несолодко, але потім усе змінилося. Торік працівникам служби захисту тварин повідомили, що пса тримають у поганих умовах у сільській місцевості на північному сході Угорщини.

Коли його знайшли, він був на ланцюзі й голодний.

Тварину врятували й віддали під опіку військовикам. Тепер вівчарка готується брати участь у контртерористичних операціях. Її тренують знаходити щонайменше 25 різних видів вибухівки. А ще навчають слухняності й соціалізації.

[Балаш Немет, кінолог]:

«Коли ми зустрілися з ним, перші враження були дуже позитивними. Ми побачили добре мотивованого пса в порівняно гарному стані. І ми відразу ж у нього повірили».

Зазвичай собаки, які пережили жорстоке поводження, погано піддаються дресурі. Проте, схоже, це не про Логана.

Офіцери кажуть, що собака ідеально підходить для пошуку вибухівки. Він уже вміє знаходити С-4, тротил та інші небезпечні речовини.

[Балаш Немет, кінолог]:
«Логан дуже цінний, бо лише 1 з 10 000 урятованих собак придатний до військової служби як з медичного, так і психологічного погляду».

У майбутньому Логана, можливо, відправлять оглядати важливі об’єкти Угорщини. Також є імовірність, що він поїде на закордонну військову базу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Урятований собака вчиться знаходити вибухівку19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусуКаталонія почне жорстко економити воду через велику посухуГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіКоролева Данії неочікувано оголосила, що зречеться престолуБізнесмен у Беніні отримує з відходів біогаз, який забезпечує сотні будинків

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: