26.02.2024
Телеканал NTD

Заспокоїтися та зарядитися енергією: Всесвітній день Фалунь Дафа в Києві

Заспокоїтися та зарядитися енергією: Всесвітній день Фалунь Дафа в Києві

На головній вулиці столиці України знову лунає спокійна східна музика та медитують люди. Воєнний стан не..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

На головній вулиці столиці України знову лунає спокійна східна музика та медитують люди. Воєнний стан не завадив киянам відсвяткувати Всесвітній день Фалунь Дафа. Так називають давній метод вдосконалення душі та тіла, який походить із Китаю і нині поширений у всьому світі.

Традиційне вбрання династії Тан — звернення до небесної легкості та сили. Водночас деяким із цих людей довелося на собі відчути, що таке вибухова хвиля. Вони кажуть, що плавні енергетичні вправи ціґун дуже підтримували. Вони допомагали зняти напруженість у тілі, прибрати спазм у животі та заспокоїти розум.

Долучитися запрошують усіх охочих. І саме так учинила Наталя. Вона з Маріуполя. Приїхала до Києва, рятуючись від обстрілів. Вправи її заспокоїли. Обіцяє прийти знову.

Захід вразив і студентку Вікторію. Вона каже, що після спілкування з «небесною феєю», почувається так, ніби помедитувала й сама.

Але Фалунь Дафа — не лише вправи. В основі цього методу — духовні цінності: істина, доброта й терпіння. Учасники акції впевнені: ці три слова здатні підтримати та надихнути українців у складні часи. Це вони відчули на собі.

[Зоряна Щогольова, учасниця]:
«Ця практика для мене — внутрішній орієнтир, внутрішній компас, який дає мені зрозуміти, хто я, куди я йду й для чого. Але не на побутовому рівні, а на глибшому. Це світло, яке дає мені сили, легкість, здоров’я, щоб розкривати свої вміння та навички, щоб я могла бути корисною іншим людям».

Перехожі отримують маленькі подарунки, зроблені власноруч. Квіти лотоса в культурі багатьох народів — символ чистоти та надії, а ще потужний оберіг.

Всесвітній день Фалунь Дафа святкують у всьому світі. Цього разу ювілей — 30 років із початку публічного поширення. Ця система ціґун здобула понад 4 тисячі нагород за внесок у духовне та фізичне оздоровлення суспільства. У деяких країнах її викладають у школах та поліційних академіях.
Коротке посилання на цю сторінку:

Заспокоїтися та зарядитися енергією: Всесвітній день Фалунь Дафа в КиєвіІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківЧерез спеку в столиці Чилі оголосили червоний рівень небезпекиУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїКонфіскованій зброї знайшли мирне застосування в ПеруНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золота

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: