20.05.2024
Телеканал NTD

Столицю Венесуели руйнують зливи

Столицю Венесуели руйнують зливи

Ось такі зараз деякі райони Каракаса. У столиці Венесуели йдуть рясні дощі. [Луїс Ізкердо, власник магазину..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Ось такі зараз деякі райони Каракаса. У столиці Венесуели йдуть рясні дощі.

[Луїс Ізкердо, власник магазину в Каракасі]:
«Нам довелося евакуювати магазин, але я не зміг вивезти все — це сталося дуже швидко. Я живу за рахунок цього магазину, він мене годує. Тепер усе зруйновано. Не знаю що робити».

Так у Венесуелі почався сезон дощів. Влада попереджає, що цього року опадів очікують утричі більше, ніж зазвичай.

Пошкоджено вже десятки будівель — магазини та житлові будинки. Людям обіцяють допомагати, але власники зруйнованих магазинів кажуть, що помочі поки не було.

[Хорхе Габаран, власник магазину в Каракасі]:

«Магазин був у поганому стані від самого початку дощів. Ми подали відповідну скаргу, усі кроки було зроблено. Ми чекали до вчорашнього дня, коли почалася злива. Будівля почала просідати. Ми самі винесли все, що встигли. Хтось устиг, хтось — ні. Учора ми спостерігали, як наші магазини поступово руйнувалися».

Жодної офіційної інформації про постраждалих або загиблих поки не надходило.
Коротке посилання на цю сторінку:

Столицю Венесуели руйнують зливиДипломатичний скандал: працівники посольства Мексики залишили ЕквадорМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніПо підземних об’єктах хуситів завдали ударів у ЄменіКанада обмежить час роботи для іноземних студентівДональд Трамп здобув перемогу на перших президентських праймерізНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора Гази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: