20.02.2024
Телеканал NTD

У столиці Індії обвалився будинок — є жертви

У столиці Індії обвалився будинок — є жертви

У Нью-Делі триває пошуково-рятувальна операція. У столиці Індії обвалився будинок. [Говердхан Байрва, працівник служби надзвичайних ситуацій

Дата завантаження: 2024-04-20

video

У Нью-Делі триває пошуково-рятувальна операція. У столиці Індії обвалився будинок.

[Говердхан Байрва, працівник служби надзвичайних ситуацій]:
«Під завалами було 4–5 людей. Ми розберемо уламки й шукатимемо доти, доки там нікого не залишиться».

Двоє людей загинуло, двох удалося витягнути живими. Щонайменше одна залишається під уламками.

[Мохаммад Азам, родич потерпілого]:
«Під завалами мій племінник. Мені сказали, що з ним усе гаразд, що йому дали води та попросили зберігати спокій і чекати. Нам не дозволяють підходити до завалів».

Будівля мала три поверхи. Як повідомляють, у ній виконували роботи з оновлення. Причина обвалення наразі невідома. Проте місцеві ЗМІ повідомляли, що державне відомство попереджало власника будинку, що в ньому не можна проводити жодних будівельних робіт.

Обвалення будівель в Індії — проблема постійна. Будівельні норми в цій країні низькі, за їхнім виконанням стежать погано. До того ж будинки нерідко зводять із неякісних матеріалів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У столиці Індії обвалився будинок — є жертвиЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиГубернатор Флориди Рон Десантіс зійшов із дистанції та підтримав Дональда ТрампаАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніНе можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауніЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: