28.03.2024
Телеканал NTD

Індійка зробила найбільший у світі торт у вигляді Міланського собору

Індійка зробила найбільший у світі торт у вигляді Міланського собору

Цей торт, що має вигляд Міланського собору, можна назвати унікальним. Він увійшов до Світової книги рекордів..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Цей торт, що має вигляд Міланського собору, можна назвати унікальним. Він увійшов до Світової книги рекордів як найбільший веганський торт із королівською глазур’ю. Зробила його індійська художниця Прачі Дхабал Деб.

[Прачі Дхабал Деб, художниця-оформлювачка]:
«Це їстівна копія Міланського собору — дуже відомої італійської пам’ятки. Мене зачарував цей архітектурний стиль. Але раніше я вже пробувала робити торти, натхнені індійською та європейською архітектурою».

Довжина торта — два метри, висота — метр 40, вага — 100 кілограмів. Художниця робила його місяць. Досягнення зафіксували представники Світової книги рекордів, що видається в Лондоні.

[Прачі Дхабал Деб, художниця-оформлювачка]:
«Для мене велика честь, що мій виріб оголосили найбільшим веганським тортом у світі. Мені видали сертифікат».

Королівську глазур зазвичай роблять із цукрової пудри, лимонної кислоти, а також яєчного білка. Проте в Індії крем на основі яєць непопулярний. Тому Прачі розробила інший рецепт.

Художниця отримала вже багато нагород на всіляких конкурсах із приготування тортів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійка зробила найбільший у світі торт у вигляді Міланського соборуКорабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у ГобартіНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіЦерква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаКатання на собачих упряжках приваблює до Лапландії дедалі більше туристівУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Смугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: