[Прачі Дхабал Деб, художниця-оформлювачка]:
«Це їстівна копія Міланського собору — дуже відомої італійської пам’ятки. Мене зачарував цей архітектурний стиль. Але раніше я вже пробувала робити торти, натхнені індійською та європейською архітектурою».
Довжина торта — два метри, висота — метр 40, вага — 100 кілограмів. Художниця робила його місяць. Досягнення зафіксували представники Світової книги рекордів, що видається в Лондоні.
[Прачі Дхабал Деб, художниця-оформлювачка]:
«Для мене велика честь, що мій виріб оголосили найбільшим веганським тортом у світі. Мені видали сертифікат».
Королівську глазур зазвичай роблять із цукрової пудри, лимонної кислоти, а також яєчного білка. Проте в Індії крем на основі яєць непопулярний. Тому Прачі розробила інший рецепт.
Художниця отримала вже багато нагород на всіляких конкурсах із приготування тортів.
Коротке посилання на цю сторінку: