23.07.2024
Телеканал NTD

Уперше на сході Лівії відкрили сучасну ветеринарну клініку

Уперше на сході Лівії відкрили сучасну ветеринарну клініку

Це перший на сході Лівії великий ветеринарний центр. Приватна клініка працює в Бенгазі. Її відкрили нещодавно...

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Це перший на сході Лівії великий ветеринарний центр. Приватна клініка працює в Бенгазі. Її відкрили нещодавно. Тут лікують котів, собак, коней і навіть тигрів.

[власник коня]:
«Тепер у Бенгазі можна зробити рентген і здати кров. Раніше цього не було. До нас приїжджали ветеринари із заходу країни, щоби обстежити коней. Це додаткові витрати».

[власник собаки]:
«Не знаю, чи є така клініка в Триполі. Але ми маємо, і це чудово. Власники тварин раді».

Роки громадянської війни завдали лівійцям багато труднощів. Постраждала й система охорони здоров’я. Ситуацію ще більше ускладнила пандемія. Лікувати тварин теж стало важко. У Бенгазі раніше працювали лише дрібні ветклініки, де не можуть надати висококваліфікованої допомоги.

[Валід Тандіра, ветеринар]:
«Я дуже зворушений добротою, яка існує між тваринами та їхніми власниками. Та дехто критикує нас і просить дбати про людей, а не про домашніх улюбленців. Я ветеринар, це моя спеціальність. Кожен має своє призначення».

Також у ветеринарному центрі безплатно лікують бездомних тварин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Уперше на сході Лівії відкрили сучасну ветеринарну клінікуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: