26.12.2024
Телеканал NTD

У зоопарку в Ріо відсвяткували 28 день народження бегемота

У зоопарку в Ріо відсвяткували 28 день народження бегемота

Фруктовий торт і загальна увага. Самиця бегемота Бокау святкує 28 день народження. З цієї нагоди в..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Фруктовий торт і загальна увага. Самиця бегемота Бокау святкує 28 день народження. З цієї нагоди в зоопарку в Ріо-де-Жанейро підготували особливе частування.

[Раміру Діас Нету, ветеринар]:
«Наразі досить жарко, тому ми зробили крижаний торт, щоб Бокау могла охолонути. І вона була така добра, що поділилася тортом зі своїм сусідом — бегемотом Тімом».

Торт зробили з улюблених фруктів і ягід винуватців свята — кавуна, гарбуза, папаї, полуниці, апельсинів, винограду та бананів.

Святкування дня народження — це ще й нагадування про те, що в дикій природі бегемотам загрожує зникнення. Вони живуть в Африці на півдні від Сахари. Загалом залишилося не більш як 150 тисяч особин.

Бегемот — це одна з найбільших наземних тварин. Маса самців іноді перевищує чотири тонни. Раніше найближчими родичами цих гігантів вважали свиней. Тепер учені кажуть, що найближчі до бегемотів кити.
Коротке посилання на цю сторінку:

У зоопарку в Ріо відсвяткували 28 день народження бегемотаЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: