28.03.2024
Телеканал NTD

Уперше приплід видр вижив в одному із зоопарків США

Уперше приплід видр вижив в одному із зоопарків США

Уперше в цьому зоопарку радіють такому поповненню. Тут вижив цілий виводок видр. Раніше в розпліднику, розташованому..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Уперше в цьому зоопарку радіють такому поповненню. Тут вижив цілий виводок видр. Раніше в розпліднику, розташованому в американському окрузі Мілуокі, такого ніколи не було.

Три маленькі самці й одна самичка. Вони народилися ще 7 лютого. Їхніх батьків звуть Маларкі й Шемрок.

Працівники зоопарку кажуть, що самичка Шемрок – дуже уважна мама. Вона постійно стежить за своїм потомством. А маленькі видри почуваються добре, здорові та правильно розвиваються.

Чотирьох малюків поки не показують публіці. Вони будуть у закритому вольєрі ще кілька місяців. Їм також іще не придумали кличок.

Колись видри населяли всю територію США. Однак тепер у багатьох штатах їх не лишилося. Примітно, що взимку вони мігрують на багато кілометрів, щоб знайти водоймища, не затягнуті льодом.
Коротке посилання на цю сторінку:

Уперше приплід видр вижив в одному із зоопарків СШАСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуКатання на собачих упряжках приваблює до Лапландії дедалі більше туристівХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуКорабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у ГобартіПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: