16.09.2024
Телеканал NTD

Коти-гіганти захопили кафе в Осаці

Коти-гіганти захопили кафе в Осаці

Що було б, якби світ заполонили коти-гіганти? Відповідь на це запитання можна дістати в одному японському..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Що було б, якби світ заполонили коти-гіганти? Відповідь на це запитання можна дістати в одному японському ресторані.

[Юкіко Сакагамі, відвідувачка]:
«Кіт іде між мініатюрами, як Годзілла. Ніколи такого не бачила, це так цікаво!»

Спочатку це був просто ресторан із мініатюрами поїздів. Але відколи почалася пандемія, клієнтів ставало дедалі менше.

[Наокі Тераока, власник кафе]:
«Переді мною стояла дилема: закрити ресторан чи задешево продати бізнес, щоб він комусь став у пригоді. Поки я мучився цим питанням, з’явилися коти, і наше життя раптом змінилося».

Усе почалося з того, що працівники ресторану підібрали бездомне кошеня, яке жило неподалік. Потім почала навідуватися і його мама з іншими своїми кошенятами. Хвостаті просто цілими днями гралися в приміщенні. Особливо вони люблять збивати лапами потяги, коли ті рухаються.

Власник закладу встановив усередині мінікамери. Вийшов дивовижний ефект. Тепер відвідувачів у кафе побільшало. Та й котів тут уже 14.

[Наокі Тераока, власник кафе]:
«Через пандемію у світі настали непрості часи, тому, завантаживши відео з котами в соціальні мережі, я зрозумів, що навіть якщо це лише трохи позитиву для людей, я хочу їм його дати».

Коротке посилання на цю сторінку:

Коти-гіганти захопили кафе в ОсаціПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Як мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: