23.10.2024
Телеканал NTD

В Індії двоє ветеринарів-самоуків урятували тисячі хижих птахів

В Індії двоє ветеринарів-самоуків урятували тисячі хижих птахів

В Індії два брати Надим та Мохаммед майже 20 років лікують хворих і поранених хижих птахів,..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

В Індії два брати Надим та Мохаммед майже 20 років лікують хворих і поранених хижих птахів, а ще рятують осиротілих пташенят. Їхня клініка стоїть у Нью-Делі.

Брати не мають ветеринарної освіти. Вони самоуки.

[Мохаммед Сауд, ветеринар-самоук]:
«Ми шукали інформацію в інтернеті й читали книги про лікування птахів. А ще підтримуємо зв’язок із кількома фаховими ветеринарами. Вони працюють із нами в клініці, і ми в них вчимося».

У Нью-Делі клініки для птахів переважно розташовані в приміщеннях храмів. Туди не приймають хижих пернатих, бо ті їдять м’ясо.

[Надим Сехзаад, ветеринар-самоук]:
«Ми лікуємо шулік, яструбів, стерв’ятників та сов. Ці птахи їдять рибу, полюють на чапель та журавлів. Рослинна їжа їм не підходить».

В індійській столиці гине безліч птахів, які травмуються через електричні дроти, висотні будівлі та з інших причин.

Ветеринари-самоуки вилікували вже 23 тисячі пернатих.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії двоє ветеринарів-самоуків урятували тисячі хижих птахівУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: