26.11.2024
Телеканал NTD

Рідкісні бенгальські тигренята народилися в зоопарку в Індії

Рідкісні бенгальські тигренята народилися в зоопарку в Індії

Ці новонароджені тигренята — цінне поповнення не лише для зоопарку в Індії, а й для всієї..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Ці новонароджені тигренята — цінне поповнення не лише для зоопарку в Індії, а й для всієї популяції бенгальських тигрів. У дикій природі їх лишилося щонайбільше дві з половиною тисячі.

Малята з’явилися на світ 3-го лютого в зоопарку Гувахати, що на північному сході країни.

[Ашвіні Кумар, працівник зоопарку]:
«У нашому зоопарку бенгальська тигриця Казі навела двох дитинчат. Усі здорові».

На початку минулого століття в Індії мешкало коло 40 тисяч тигрів. Але браконьєрство й утрата середовища проживання поставили їх на межу вимирання. Нині в країні живе 1700 бенгальських тигрів. 500 із них мешкає на заболоченій території в дельтах річок Ганг та Брахмапутра.

Бенгальський тигр має найбільші ікла серед котячих, довжина яких може сягати восьми сантиметрів і більше. Самці важать понад 200 кілограмів, а самиці — коло 140.

У цьому зоопарку після поповнення тепер живе дев’ять бенгальських тигрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рідкісні бенгальські тигренята народилися в зоопарку в ІндіїФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакури

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: