29.03.2024
Телеканал NTD

На Мадагаскарі різко зросла кількість загиблих від циклону «Батсірай»

На Мадагаскарі різко зросла кількість загиблих від циклону «Батсірай»

На Мадагаскарі значно зросла кількість жертв циклону «Батсірай», який налетів на острів минулих вихідних. Загиблих уже..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

На Мадагаскарі значно зросла кількість жертв циклону «Батсірай», який налетів на острів минулих вихідних. Загиблих уже 80. Раніше повідомляли про 29.

Дані змінюються відповідно до надходження інформації з регіонів, що дуже постраждали.

Як повідомляють, 60 осіб загинуло в районі Іконго. Влада каже, що багато хто потонув або опинився під завалами будинків. Кількість загиблих може зрости.

Це вже другий циклон, який ударив по Мадагаскару за два тижні. Від першого — «Ани» — постраждала інша частина острова. Загинуло 55 осіб, 130 тисяч мусили евакуюватися.

Південь Мадагаскару й так потерпає від нестачі продовольства через велику посуху. За даними Всесвітньої продовольчої програми, «Батсірай» ще більше погіршив ситуацію, знищивши врожай за два тижні до того, як його мали зібрати.

[Раскуаліна Дісіріо, голова відділення ВПП на Мадагаскарі]:
«Знищено урожай рису. Це основний урожай малагасійців. І це сильний удар по їхній продовольчій безпеці. На відновлення піде 3–6 місяців, якщо ми терміново щось не зробимо і їм не допоможемо».

Через «Батсірай» 91 тисяча осіб утратила житло. Їхні будинки частково чи повністю зруйновано.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Мадагаскарі різко зросла кількість загиблих від циклону «Батсірай»Єменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаПерша перемога: Дональд Трамп обійшов усіх республіканських кандидатів в АйовіОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіСотні людей загинули через розлив річки КонгоНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в ПарижіУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліДострокові вибори в Португалії: соціалісти вперше з 2015 року втратили більшість

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: