18.04.2024
Телеканал NTD

Дитинча коали несподівано народилося в сафарі-парку у Великій Британії

Дитинча коали несподівано народилося в сафарі-парку у Великій Британії

Повною несподіванкою стала поява цього малюка для працівників сафарі-парку в британському Вілтширі. Із сумки коали з..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Повною несподіванкою стала поява цього малюка для працівників сафарі-парку в британському Вілтширі. Із сумки коали з кличкою Вайолет вибралося назовні маленьке дитинча. Воно народилося пів року тому.

[Кріс Берр, доглядач]:
«Перша коала в “Лонгліті” і третя в Англії, що народилася за тривалий час. І, мабуть, це перша коала в Європі».

Спочатку доглядачі не підозрювали, що у Вайолет народилося дитинча. Їхня увага була прикута до іншої пари коал.

[Кріс Берр, доглядач]:
«Якось ми помітили якийсь рух у сумці Вайолет, але не повірили очам. Подумали, можливо, це просто скорочення м’язів чи щось таке. Але через три місяці ми почали помічати, що висовується то голова, то лапа. Нам це здавалося неймовірним».

У сафарі-парку «Лонгліт» тримають групу коал. Для них збудували спеціальний вольєр, де протікає струмок і ростуть евкаліпти. Ці тварини колись допомагатимуть відновлювати популяцію своїх родичів в Австралії.

[Джон Овенс, головний доглядач]:
«Коали дуже вразливі. У дикій природі вони мають багато загроз: хвороби, інфекції і катастрофічні наслідки лісових пожеж 2020 року. І відколи коали з’явилися в нас у парку, ми допомагаємо дослідникам просуватися вперед».

Доглядачі не хочуть турбувати маму й дитинча, тому стать малюка поки не відома. Маленька коала залежатиме від своєї мами ще пів року, а далі стане самостійною.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дитинча коали несподівано народилося в сафарі-парку у Великій БританіїПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЯк панди граються на снігу в зоопарку у Бельгії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: