28.02.2024
Телеканал NTD

100-річна британка досі працює й надихає інших

100-річна британка досі працює й надихає інших

Багато британців нетерпляче чекають виходу на пенсію, але не Беріл Карр. У свої 100 років вона..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Багато британців нетерпляче чекають виходу на пенсію, але не Беріл Карр. У свої 100 років вона рветься на роботу. Беріл — волонтерка. Уже 18 років допомагає в кав’ярні при лікарні в лондонському районі Ілінг.

[Беріл Карр, 100-річна волонтерка]:
«Це моє рятувальне коло. Мені подобається приходити сюди. І це гідна робота: я допомагаю людям, яким не так пощастило, як мені».

Беріл цілеспрямована й товариська, чим завоювала серця довколишніх.

[Пуджа Дассан, лікарка]:
«Вона справжнє натхнення. Ми дивимося на неї і завжди бачимо її усмішку й бадьору ходу. І коли я дуже втомлена приходжу від пацієнтів, один її вигляд мене вже надихає».

[Арун Майсурія, лікар]:
«Знаєте, це дуже надихає на тлі думок про важкі часи у зв’язку з COVID та всім іншим. А ось Беріл тримається, і це нас мотивує».

Багато хто каже бабусі, що на вигляд вона набагато молодша за свій вік. А Беріл усміхається й зберігає секрет свого довголіття.

[Беріл Карр, 100-річна волонтерка]:
«Якщо я розповім, то це вже не буде секретом».

Коротке посилання на цю сторінку:

100-річна британка досі працює й надихає іншихКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніНіхто не сховається: у Лондонському зоопарку підраховують тваринЦерква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїКатання на собачих упряжках приваблює до Лапландії дедалі більше туристів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: