24.10.2024
Телеканал NTD

Ягуари та змії: зоотерапія для дітей із вадами розвитку на Кубі

Ягуари та змії: зоотерапія для дітей із вадами розвитку на Кубі

Погладити й навіть потримати на руках дитинча ягуара дозволяють дітям у Національному зоопарку на Кубі. Сюди..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Погладити й навіть потримати на руках дитинча ягуара дозволяють дітям у Національному зоопарку на Кубі. Сюди привозять школярів із відхиленнями в розвитку. Для них ці візити — маленьке свято.

Дітям показують різних тварин, зокрема й екзотичних. Розповідають про їхні особливості та звички. А ще катають на коні.

[сестра дитини із синдромом Дауна]:
«Зоотерапія допомогла брату зміцнити м’язи, велику моторику. Він знайомиться з тваринами — зі звичайними та екзотичними. А ще говорить із рідними та друзями. Його мовлення теж поліпшується».

[батько дитини з відхиленнями в розвитку]:
«Дітям це вельми корисно. Усе проходить ідеально. Дуже багато змінилося в їхньому житті й навчанні. По поверненні додому в них інша поведінка».

Спілкування з тваринами допомагає людям відновити душевну рівновагу й позбутися тривоги.

Кубинці люблять відвідувати національний зоопарк. Тут живе майже півтори тисячі тварин 120 видів, серед них — слони й носороги.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ягуари та змії: зоотерапія для дітей із вадами розвитку на КубіДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горили40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: