20.01.2024
Телеканал NTD

Кубинський рекордсмен лопатками роздавлює бляшанки й тягне за собою авто

Кубинський рекордсмен лопатками роздавлює бляшанки й тягне за собою авто

Цей кубинський юнак вражає своїми здатностями. Він має богатирські лопатки: може протягнути ними автомобіль і роздавити..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Цей кубинський юнак вражає своїми здатностями. Він має богатирські лопатки: може протягнути ними автомобіль і роздавити бляшанку з-під напою.

22-річний Крістіан уже спробував побити кілька рекордів Гіннеса.

[Крістіан Кастельянос, рекордсмен]:
«Чекаю, чи затвердять рекорди. За одну хвилину я розчавив лопатками 82 банки. Також я мав протяги авто п’ять метрів, але я подолав 25 метрів із машиною вагою 1100 кілограмів. Усе пройшло дуже добре».

Це вже третя спроба кубинця. Раніше комітет Книги Гіннеса двічі відхиляв його заявки з технічних причин. Наприклад, через те, що Крістіан не вказав розміру бляшанок.

[Фелікс Суарес, журналіст]:
«Він хоче побити всі рекорди, які ґрунтуються на силі лопаток. Він уже розчавив найбільше бляшанок і протягнув найважчий автомобіль. У майбутньому хоче підняти з підлоги найбільшу вагу, а також роздавити лопатками найбільше печива та CD-дисків».

Його друзі кажуть, що така здатність унікальна.

[Маріо Сесар Кесада, партнер Крістіана з тренувань]:
«Його незвичайний талант вражає. Він не просто стрибає чи б’є по м’ячу, не бігає. Його талант дивовижний. Він роздавлює бляшанки й перетягує автомобілі. Коли люди на нього дивляться, то їм здається, що він має суперсилу».

У чому ж секрет?

[Крістіан Кастельянос, рекордсмен]:
«Тут головне — сила духу, концентрація всіх сил у спині та вироблена тренуваннями гнучкість. Мені до вподоби розвиватися».

Попередній рекордсмен зі США за хвилину лопатками розчавив лише 14 бляшанок. А рекорд із перетягування лопатками авто належить силачеві з Індії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кубинський рекордсмен лопатками роздавлює бляшанки й тягне за собою автоДва індійські ресторани судяться через куряче каріФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: