26.07.2024
Телеканал NTD

Яскраве життя: Елі Сааб додав до нової колекції насичених барв

Яскраве життя: Елі Сааб додав до нової колекції насичених барв

Легкі тканини, бісер, паєтки та філігранна вишивка. Яскраві образи, які створив Елі Сааб, після двох років..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Легкі тканини, бісер, паєтки та філігранна вишивка. Яскраві образи, які створив Елі Сааб, після двох років паузи повертаються на паризький подіум.

Ліванський модельєр перегорнув сторінку складного періоду, затьмареного пандемією і вибухом у порту Бейрута. Його нові роботи — немов ковток свіжого повітря.

[Елі Сааб, дизайнер]:
«Відчував, що мої клієнти шукають вихід. Їм потрібне яскраве, барвисте, живе вбрання. Я бачу, що події вплинули на багатьох».

Кутюрну колекцію весна-літо 2022 року присвячено Середземномор’ю, яке об’єднало культури країн трьох континентів.

[Елі Сааб, дизайнер]:
«Той рідкісний випадок, коли в нашій колекції використано такі насичені кольори. Вони символ того, що життя прекрасне й виблискує, як ці відтінки — зелений, рожевий різних тонів та білий. Усі ці барви переливаються як уві сні».

Попередній показ Елі Сааба на Тижні моди в Парижі пройшов у лютому 2020 року. Потім почалася пандемія. На кілька місяців було заборонено проводити весілля та всілякі церемонії. Модний бренд майже не мав замовлень.

А в серпні пролунав вибух у порту Бейрута. Майстерні та дім ліванського дизайнера дуже постраждали.

[Елі Сааб, дизайнер]:
«Ми, ліванці, завжди робимо так: якщо настають важкі часи, то ми перетворюємо випробування на щось хороше. Ми утверджуємо себе в житті. Маємо неймовірну силу. Не знаю, чи є ще країна, яка за стількох проблем однаково йде вперед у пошуках ліпшого життя».

Елі Сааб заснував свій бренд у 1982 році у 18-літньому віці. Наразі його дизайнерський одяг продають у Бейруті, Лондоні та Парижі. Уподобали його вбрання і голлівудські зірки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Яскраве життя: Елі Сааб додав до нової колекції насичених барвМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямДва індійські ресторани судяться через куряче каріВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: