26.04.2024
Телеканал NTD

Танцем лева під водою відзначають китайський Новий рік у Малайзії

Танцем лева під водою відзначають китайський Новий рік у Малайзії

Підводним танцем лева відзначають китайський Новий рік в океанаріумі в малайзійській столиці Куала-Лумпур. Міфічний персонаж виступає..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Підводним танцем лева відзначають китайський Новий рік в океанаріумі в малайзійській столиці Куала-Лумпур. Міфічний персонаж виступає серед екзотичних риб. Танець супроводжується ритмічним боєм китайських барабанів.

Торік свято скасували через пандемію. Цього разу подивитися шоу приходять десятки гостей.

[гостя океанаріуму]:
«Я приїжджаю до океанаріума, бо моїм дітям подобаються риби. А якщо мої діти щасливі, я теж щаслива».

Малайзійці також цілими сім’ями йдуть до храмів, щоб відзначити настання року Водяного тигра.

[житель Куала-Лумпура]:
«Тепер, коли закінчилася ізоляція, я набагато щасливіший. Коли робиш усе один, почуваєшся самотнім. А зараз можна спілкуватися із сім’єю, і це чудово».

Новий рік за місячним календарем настав 1 лютого. Його відзначають не лише в Китаї, а й в інших країнах, де є китайські громади.
Коротке посилання на цю сторінку:

Танцем лева під водою відзначають китайський Новий рік у МалайзіїСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Ведмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: