29.10.2024
Телеканал NTD

Показ мод фламенко після дворічної перерви повернувся до Іспанії

Показ мод фламенко після дворічної перерви повернувся до Іспанії

Пишні волани, квітчасті хустки й вогненні погляди іспанських красунь. У Севілью після двох років карантинних заборон..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Пишні волани, квітчасті хустки й вогненні погляди іспанських красунь. У Севілью після двох років карантинних заборон повернулася мода фламенко. На подіум виходять моделі у вбраннях дизайнерського бренду Росіо Перальта.

Колекція поділяється на три частини. Перша присвячена фатальному образу Кармен. Дві інші – це романтичні спогади про іспанські колонії на Кубі й Філіппінах.

Моделі демонструють грайливі сукні в традиційний горошок, а також – з однотонної тканини. Особливість показу — виразні смугасті вбрання. Усі сукні доповнено яскравими хустками з довгою торочкою й вишивкою.

Модний показ «Ми любимо фламенко» цього року відзначає десятиліття. Захід триватиме тиждень. Беруть участь понад десять дизайнерських брендів.

Сектор моди фламенко потребує від держави грошової допомоги. Зараз він переживає фінансову кризу, спричинену жорсткими антиковідними заходами.

До пандемії ця індустрія приносила понад 600 мільйонів євро на рік і забезпечувала доходом тисячу сімей в Андалусії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Показ мод фламенко після дворічної перерви повернувся до ІспаніїБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїКарнавал у Венеції може стати «платним»Додав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: