25.12.2024
Телеканал NTD

Фотограф, який вижив після COVID, показує свої роботи на виставці

Фотограф, який вижив після COVID, показує свої роботи на виставці

Художні фотографії французького майстра, який мало не помер від ковіду, побачили світ на виставці аукціонного дому..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Художні фотографії французького майстра, який мало не помер від ковіду, побачили світ на виставці аукціонного дому в Лондоні. Тут поєднано старовинні й сучасні твори мистецтва.

Скульптури, яким сотні років, оточені фотографіями Рима. Жюльєн Драш шукав для своїх знімків найнезвичайніші місця міста.

[Жюльєн Драш, фотограф]:
«Мені подобаються деталі, бо іноді щось абстрактне може бути дуже поетичним. Усе це маленькі деталі. Наприклад, ось ця стіна. Люди проходять повз і взагалі її не помічають».

Фотограф готувався до виставки з 2018 року. Але пандемія надовго перервала роботу. Тривалий час не можна було виїхати з країни, а потім майстер тяжко захворів на COVID. Через ускладнення сталося два інсульти. Драш три тижні провів у лікарні й таки вижив.

[Жюльєн Драш, фотограф]:
«Це змінило все. І не лише в роботі, а й у всьому. Бо люди, проходячи через подібне, стають сильнішими. Мені пощастило. А коли так пощастило, намагаєшся насолоджуватися всім і по-справжньому цінувати кожну мить».

За чотири роки фотограф десять разів побував у Римі.

[Жоан Магальяйнш, співробітник аукціонного дому]:
«Жюльєн гуляв Римом і шукав цікаві деталі там, де сучасне життя перетинається з тисячолітньою історією міста. Він знаходив фрагменти старовинних стін чи гарні церкви. І ця увага до деталей у фотографіях надихає уважно розглянути наші твори мистецтва».

Усі антикварні вироби підуть із молотка. Виставка французького фотографа триватиме до завершення торгів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Фотограф, який вижив після COVID, показує свої роботи на виставціВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниПінболом захоплюється дедалі більше молодіУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Модниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: