28.02.2024
Телеканал NTD

Пересувний барбершоп дає чоловікам душевну відраду

Пересувний барбершоп дає чоловікам душевну відраду

Пересувна цирульня австралійця Сема вже готова рушити в дорогу. Але це не просто барбершоп. З кожним..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Пересувна цирульня австралійця Сема вже готова рушити в дорогу. Але це не просто барбершоп. З кожним новим клієнтом чоловік обговорює психологічні проблеми та нагальні складнощі.

[Сем Доудолл, власник барбершопу]:
«Моє завдання — показати людям, як допомогти один одному. Я не можу допомогти всім сам».

Сем планує проїхати всією країною. Під час подорожі він спрямовуватиме всіх чоловіків, яким потрібна психологічна допомога, до відповідних фахівців.

[Сем Доудолл, власник барбершопу]:
«Ми народилися з ідеєю, що всередині нас є своєрідні два полюси: від щастя до агресії. Я навчаю хлопців, як виявляти ці почуття, як із ними працювати, як це переживати й відпускати».

Клієнти кажуть, що їм цього бракувало.

[Брент Броснан, клієнт барбершопу]:
«Турбота про психічне здоров’я — те, що треба робити постійно, до кінця життя. Так само як ми постійно стрижемо волосся. Домогтися ідеального стану неможливо, треба знову й знову над цим працювати».

Сем приїхав до Канберри рік тому дбати про свого хворого батька. Тут він ближче познайомився зі своїми зведеними братами. Вони й допомогли із цим проєктом. Він розтягнувся на десять місяців.

[Аксель Скотт, зведений брат Сема]:
«Якби ми все зробили за два місяці, то не змогли б зміцнити наші стосунки. Кожен має проблеми, але ми з ними працюємо».

Брати кажуть, що сучасним чоловікам катастрофічно не вистачає середовища, де можна поговорити й вилити душу.

[Елі Скотт, зведений брат Сема]:
«Я працюю в будівельній галузі Канберри. І багато про що поговорити складно. Коли я приходжу постригтися, мені тут комфортно, і я можу поспілкуватися. Мені це дуже важливо».

Коротке посилання на цю сторінку:

Пересувний барбершоп дає чоловікам душевну відрадуООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостереженьТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріТисячі індійців прагнуть поїхати працювати до ІзраїлюУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеВлада Мексики вирішила видати візи мігрантам, які прямують до СШАЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці Мексики

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: