19.05.2024
Телеканал NTD

Кіз-терапевтів у Берліні тепер можна знайти по мапі

Кіз-терапевтів у Берліні тепер можна знайти по мапі

Знайти карликових кіз у великому місті раніше було майже неможливо. А тепер цих тварин-терапевтів тримають у..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Знайти карликових кіз у великому місті раніше було майже неможливо. А тепер цих тварин-терапевтів тримають у мегаполісах. Але як знайти такі місця? У Берліні, наприклад, уже знайшли спосіб.

IT-інженери створили спеціальну козячу мапу на основі Google My Maps. На ній відмітили всі місця, де тримають кіз. Чорні позначки означають, що вхід безплатний. Червоні — треба платити.

[Анна Бережкова, розробниця мапи]:
«Ми просто хотіли поділитися інформацією. Ідея виникла, коли ми зрозуміли, що не знаємо всіх місць, де тримають кіз».

Погладити й погодувати козу — значить зняти стрес, заспокоїтися й дістати позитивні емоції. На мапі позначено 24 мініферми. Знаючи їх, можна заглянути до кіз в обідню перерву чи дорогою з роботи.

[Анна Бережкова, розробниця мапи]:
«Коли людина перенапружена чи втомлена, вона знає, що може прийти сюди, поспілкуватися з козою і стати спокійнішою і щасливішою».

Козячу мапу переглянули вже 11 000 користувачів. І хоч це не дуже багато, але комусь вона допомогла.

[Костянтин Кочетов, користувач мапи]:
«Це справді чудово. Навіть якщо погода погана чи щось трапилося, коли приходиш до кіз, годуєш і гладиш їх, тебе охоплюють надзвичайні почуття».

Козяча мапа — безплатна. На ній також позначені скульптури цих парнокопитних. До того ж там є берлінські визначні місця. Тому можна скласти такий маршрут, щоб і містом помилуватися, і кіз відвідати.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кіз-терапевтів у Берліні тепер можна знайти по мапіЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у Канаді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: