20.06.2024
Телеканал NTD

Найкраще різдвяне вбрання: конкурс для собак влаштували в Перу

Найкраще різдвяне вбрання: конкурс для собак влаштували в Перу

Ельфи, Санти й навіть різдвяні ялинки. Кудлаті вихованці перетворилися на героїв зимового свята. У столиці Перу..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Ельфи, Санти й навіть різдвяні ялинки. Кудлаті вихованці перетворилися на героїв зимового свята. У столиці Перу проходить конкурс на найкраще різдвяне вбрання для собаки.

[Патрісія Балларі, організаторка конкурсу]:
«Ми нагороджуємо за оригінальність, креативність, а також за матеріали, використані для виготовлення костюма. Їх можна робити з вторсировини».

Якщо господар теж одягне костюм, то собака матиме додаткові бали. Участь беруть вихованці будь-яких порід і навіть дворняги.

Цьогоріч перемогла безпородна собака в костюмі ялинки.

[Сандра Мартінес, власниця собаки]:
«У мене буря емоцій. Я робила вбрання цілий тиждень, і це того варте».

Господиня собаки-переможниці також повісила на себе табличку з написом «Ні феєрверкам». Жінка хоче нагадати людям, що тварини бояться гучних звуків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найкраще різдвяне вбрання: конкурс для собак влаштували в ПеруФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: