20.03.2024
Телеканал NTD

Санта-Клауси проводять ралі та забіги, а також вручають дітям подарунки

Санта-Клауси проводять ралі та забіги, а також вручають дітям подарунки

Штучний сніг і жвава музика. Тисячі Санта-Клаусів влаштували благодійний забіг у Мадриді. Гроші підуть на допомогу..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Штучний сніг і жвава музика. Тисячі Санта-Клаусів влаштували благодійний забіг у Мадриді. Гроші підуть на допомогу жителям іспанського острова Пальма, де три місяці вивергався вулкан Кумбре-В’єха.

[учасник забігу]:
«Того, що ми зробили для острова, поки недостатньо. Люди там страждали кілька місяців, чого нікому не побажаєш».

А це передріздвяна регата у Венеції. Тут Санти пересіли із саней у гондоли. Щоправда, глядачів зібралося небагато — на вулиці прохолодно.

Болгарські Санта-Клауси обрали гучніший транспорт. На дорогах Софії — урочисте моторалі. Теж благодійне. Санти-байкери збирають пожертвування для дітей медиків.

Венесуельський різдвяний дідусь також поміняв сани на мотоцикл. Щоправда, за ним їде ще й машина із подарунками. Санта дарує їх дітям у нетрях Каракаса.

Благодійну акцію організували місцеві журналісти. Вона називається «Одна іграшка — одна хороша новина». За чотири роки подарунки отримала більш як 1000 дітей із бідних сімей.

[Гектор Гонсалес у ролі Санта-Клауса]:
«Я вбираюся Сантою вже 43 роки й не раз бачив сумні ситуації, коли дитина не отримала навіть маленького подарунка. Дуже важливо, щоб люди збирали гроші й щось дарували. Допомагайте дітям, адже вони — наше майбутнє».

Добрий Санта вітає не лише дітей. У Перу подарунки роздають усім мешканцям зоопарку. Жирафи отримали зелені гілки, траву й банани. Левам дісталося м’ясо, а верблюдам — колючки.

[Селія Діас, ветеринар]:
«Усі частування і для м’ясоїдних, і для травоїдних такі, які їм подобаються. І все по-різдвяному оформлене».

У багатьох європейських країнах Різдво святкують 25 грудня. Його відзначають також і в Америці, Австралії, Африці та Азії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клауси проводять ралі та забіги, а також вручають дітям подарункиЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: