26.07.2024
Телеканал NTD

В Антверпенському зоопарку народився рідкісний тапір

В Антверпенському зоопарку народився рідкісний тапір

Це смугасте поросятко урізноманітнює будні працівників Антверпенського зоопарку в Бельгії. Малюк народився в грудні. Цей чепрачний..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Це смугасте поросятко урізноманітнює будні працівників Антверпенського зоопарку в Бельгії. Малюк народився в грудні. Цей чепрачний тапір. Вид вважають рідкісним, і він є в Червоній книзі.

[Лінн ван Стенворт, доглядачка]:
«У дитинчати все чудово. Воно жваве й грайливе, постійно бігає і почувається щасливим».

Маму малюка звуть Накаль, а батька — Баку. Таке ім’я має японський міфологічний персонаж, у якому вгадується образ чепрачного тапіра. У Накаль це вже четверте дитинча, але раніше народжувалися лише самички, а тепер — самець.

Доглядачі зоопарку запропонують обрати йому ім’я в одній із соцмереж. Є два варіанти: Ваян і Віллі.

Чепрачні тапіри — найбільші представники родини. Ці потайні нічні тварини мешкають у густих дощових лісах Азії. Такий спосіб життя ускладнює спостереження за ними. Проте вчені переконані, що їм загрожує зникнення. Причина — вирубування дерев та скорочення місць проживання.

Тапірів легко приручати. Вони чудово почуваються в зоопарках і добре розмножуються.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Антверпенському зоопарку народився рідкісний тапірПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні Англії40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: