29.04.2024
Телеканал NTD

Світ «Аліси у Дивокраї» відтворили за допомогою сяйних скульптур

Світ «Аліси у Дивокраї» відтворили за допомогою сяйних скульптур

Білий Кролик, Березневий Заєць і Чеширський Кіт — тут зібралися майже всі герої з фантастичного світу..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Білий Кролик, Березневий Заєць і Чеширський Кіт — тут зібралися майже всі герої з фантастичного світу Льюїса Керролла. Ця виставка сяйних скульптур проходить у литовському місті Пакруоїс.

[Вадим Овчинко, організатор виставки]:
«”Аліса у Дивокраї” — це історія з дитинства. Ми подумали, що запропонувати людям трохи чарівного й чогось казкового та гарного з дитинства — це чудово. Усім має сподобатися».

Сотні скульптур створили із шовку. Їх підсвічують мільйони лампочок. Тут можна помандрувати казковим лісом, зайти на чаювання до Капелюшника чи погуляти серед квітів.

[гостя виставки]:
«Тут дуже приємно. Прекрасні сяйні скульптури й чудова історія про Алісу і Дивокрай. Мені дуже подобається».

Фестиваль світлових інсталяцій у Пакруоїсі проходить учетверте. Зараз це один із небагатьох розважальних заходів у Литві, бо через COVID у країні діють обмежувальні заходи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Світ «Аліси у Дивокраї» відтворили за допомогою сяйних скульптурУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїНіхто не сховається: у Лондонському зоопарку підраховують тваринСендбординг повертається до НамібіїНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній Антарктиді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: