20.03.2024
Телеканал NTD

Автопром 2021-го: розкіш, інновації та електричні технології

Автопром 2021-го: розкіш, інновації та електричні технології

Без вихлопів та гарчання бензинових агрегатів. У 2021 році майже всі імениті бренди мали за обов'язок..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Без вихлопів та гарчання бензинових агрегатів. У 2021 році майже всі імениті бренди мали за обов’язок підготувати електричні новинки.

General Motors випустив пікап Hummer та кросовер Cadillac Lyriq. У першого запас ходу — 560 кілометрів, у другого — 500.

[Тім Стівенс, головний редактор видання Roadshow]:
«Електрифікація корисна для позашляховиків. З нею виникає миттєвий крутний момент за будь-яких обертів за хвилину. Це означає, що можна їхати по камінню на дуже низькій швидкості з повною потужністю».

GM обіцяє 30 нових електричних моделей до 2025 року.

Daimler показав електричний флагман Mercedes-Benz S-класу. П’ятидверний ліфтбек EQS також має молодшу сестру — модель EQE.

Німецький концерн показав і концепти. Це розкішний електричний кросовер Mercedes-Maybach EQS та позашляховик Gelaendewagen на батареях.

Компанія Porsche створила електричний концепт-кар Mission R. Силовий агрегат — це два електромотори, які разом видають 1100 кінських сил.

Rolls-Royce розщедрився й дозволив одним оком глянути на його майбутній електромобіль. Він перший в історії бренду. Модель під назвою Spectre є дводверним купе з похилим дахом. До 2030 Rolls-Royce повністю перейде на електромобілі.

А це вже гібриди. Нові моделі представили понад десять брендів класу люкс. Серед них — McLaren, Bentley та Lamborghini.

А BMW на прикладі концепт-кара i Vision Circular показало колообіг матеріалів у промисловості. Авто виготовлене з відходів і з нього можна зробити нову машину.
Коротке посилання на цю сторінку:

Автопром 2021-го: розкіш, інновації та електричні технологіїУ США тестують робота, який ходитиме по перетнутій місцевості Місяця та МарсаЯк за 200 років розвинулася наука про динозаврівПриватний місячний модуль «Одіссей» лежить на боці, але працюєЗнахідка в Помпеях розкриває таємниці будівництва стародавніх римлянМорозильні камери з відходів роблять у кенійському місті МомбасаУ Нідерландах тестуватимуть вакуумний поїзд HyperloopВ Австралії створили глину, яка допомагає зупинити цвітіння водиЗ олії — біопальне: новий завод у ДубаїЗа поведінкою тварин під час сонячного затемнення спостерігатимуть науковці США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: