19.10.2024
Телеканал NTD

Автопром 2021-го: розкіш, інновації та електричні технології

Автопром 2021-го: розкіш, інновації та електричні технології

Без вихлопів та гарчання бензинових агрегатів. У 2021 році майже всі імениті бренди мали за обов'язок..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Без вихлопів та гарчання бензинових агрегатів. У 2021 році майже всі імениті бренди мали за обов’язок підготувати електричні новинки.

General Motors випустив пікап Hummer та кросовер Cadillac Lyriq. У першого запас ходу — 560 кілометрів, у другого — 500.

[Тім Стівенс, головний редактор видання Roadshow]:
«Електрифікація корисна для позашляховиків. З нею виникає миттєвий крутний момент за будь-яких обертів за хвилину. Це означає, що можна їхати по камінню на дуже низькій швидкості з повною потужністю».

GM обіцяє 30 нових електричних моделей до 2025 року.

Daimler показав електричний флагман Mercedes-Benz S-класу. П’ятидверний ліфтбек EQS також має молодшу сестру — модель EQE.

Німецький концерн показав і концепти. Це розкішний електричний кросовер Mercedes-Maybach EQS та позашляховик Gelaendewagen на батареях.

Компанія Porsche створила електричний концепт-кар Mission R. Силовий агрегат — це два електромотори, які разом видають 1100 кінських сил.

Rolls-Royce розщедрився й дозволив одним оком глянути на його майбутній електромобіль. Він перший в історії бренду. Модель під назвою Spectre є дводверним купе з похилим дахом. До 2030 Rolls-Royce повністю перейде на електромобілі.

А це вже гібриди. Нові моделі представили понад десять брендів класу люкс. Серед них — McLaren, Bentley та Lamborghini.

А BMW на прикладі концепт-кара i Vision Circular показало колообіг матеріалів у промисловості. Авто виготовлене з відходів і з нього можна зробити нову машину.
Коротке посилання на цю сторінку:

Автопром 2021-го: розкіш, інновації та електричні технологіїНауковці придумали, як шум від машин перетворити на біопаливоПриватний місячний модуль «Одіссей» лежить на боці, але працюєНа Женевському автосалоні дебютують електричні Renault, BYD та MGКитайська компанія BYD намагається випередити Tesla в продажу електромобілівЯк давні римляни фарбували тканину, показують на розкопках у ПомпеяхПередбачити серцевий напад зможе новий високотехнологічний жилетПонад 100 нових видів морських істот виявили в океані біля берегів ЧиліВ Австралії успішно розводять рідкісних риб із «руками»Стимулятор для мозку — новий засіб проти депресії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: