27.06.2024
Телеканал NTD

Загиблих у трагедії на параді у США вже п’ятеро

Загиблих у трагедії на параді у США вже п'ятеро

Джейден саме знімав відео, коли авто врізалося в різдвяний парад у місті Вокеша американського штату Вісконсин...

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Джейден саме знімав відео, коли авто врізалося в різдвяний парад у місті Вокеша американського штату Вісконсин.

[Джейден Сінгсайм, очевидець]:
«Усе сталося так неочікувано й так швидко. Машина приїхала з нізвідки, і раптом ти чуєш звук, як вона вдаряється об людей. Це був страшний звук, і вигляд це теж мало жахливий».

Його мати допомагала постраждалим.

[Джоді Сінгсайм, очевидиця]:
«Я медсестра. Свекруха сказала мені йти допомагати людям. Я пішла. Перший чоловік лежав на землі. Він був при тямі. Ми пішли через дорогу — побачили малого хлопця. Дорога під ним була червоною. Я намацала на шиї пульс — він був, але очі були ледь розплющеними, а його миле невинне личко було червоним. Він був непритомним».

Кількість загиблих від наїзду зросла до п’яти. Понад 40 людей постраждало. Мати та син кажуть, що після інциденту зловмисник утік.

[Джейден Сінгсайм, очевидець]:
«Він не зупинився. Проїхав усі шість кварталів параду. Думаю, що його метою було чисте зло».

[Джоді Сінгсайм, очевидиця]:
«У мене просто не вкладається в голові… На параді були діти. Це все були діти».

Поліція каже, що авто знайшли в сусідньому місті за адресою 39-річного Деррела Брукса. Самого чоловіка також затримали. Це темношкірий репер.

Раніше він уже мав проблеми із законом за домашнє насильство, хуліганство та вимагання. Напередодні його випустили під заставу.

Брукс належить до так званого руху чорного расизму і є членом Black Lives Matter.

Як припускають, наїзд він скоїв як помсту за виправдувальний вирок 18-річному Кайлу Ріттенгаусу, який торік, обороняючись, застрелив двох мародерів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Загиблих у трагедії на параді у США вже п’ятероНайбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирамиНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-ДамомЗнов маски: у Мілані нічим дихатиАдміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо ВенесуелиПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: