26.01.2024
Телеканал NTD

Машина врізалася в різдвяний парад у США

Машина врізалася в різдвяний парад у США

Різдвяний парад в американському штаті Вісконсин закінчився трагедією. Позашляховик пролітає вздовж колони учасників, мало не зачіпає..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Різдвяний парад в американському штаті Вісконсин закінчився трагедією. Позашляховик пролітає вздовж колони учасників, мало не зачіпає дитину й за мить в’їжджає в людей, що маршують попереду.

Відразу чути крики, хтось у паніці тікає, хтось кидається на допомогу. Водночас учасники параду, які нічого не підозрюють, і далі танцюють.

Автомобіль врізався в групу, у якій були десятки дорослих і дітей. Поліція поки не називає точну кількість загиблих, але вони є. Понад 20 осіб травмовано.

11 дорослих та 12 дітей доставили до шістьох найближчих лікарень. Багатьох постраждалих також відвозили родичі на власних автомобілях.

[Гесус Очоа, очевидець]:
«Коли я підійшов ближче, то побачив, що на землі багато людей. Тоді я припинив знімати, бо був приголомшений: багато хто стікав кров’ю і кричав. Коли я підходив, то також почув постріли. Після цього люди ще більше злякалися й почали розбігатися».

Як повідомляють у поліції, водія позашляховика затримано. Його мотиви поки що невідомі. Розглядають версію теракту.

[Ден Томпсон, поліціянт]:
«За нашими даними, із машини ніхто не стріляв. Стріляв поліціянт, який намагався зупинити машину, бо вона прорвалася через загородження».

Нагадаємо, у 2015 році чотири особи загинули та 46 постраждали в штаті Оклахома. Тоді п’яна жінка спрямувала автомобіль на глядачів, які прийшли зустрічати футбольну команду.

А у 2016 році вантажівка врізалася у відпочивальників на різдвяному ярмарку в Берліні. Тоді загинуло 12 людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Машина врізалася в різдвяний парад у СШАНайбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирамиМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуДострокові вибори в Португалії: соціалісти вперше з 2015 року втратили більшістьРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»У Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: