24.02.2024
Телеканал NTD

Антоніо Бандерасу ставити мюзикл допомагає дочка

Антоніо Бандерасу ставити мюзикл допомагає дочка

Антоніо Бандерасу у творчості допомагає дочка. Він найняв Стеллу другим помічником режисера, який ставить знаменитий бродвейський..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Антоніо Бандерасу у творчості допомагає дочка. Він найняв Стеллу другим помічником режисера, який ставить знаменитий бродвейський мюзикл «Компанія». Музичну комедію зіграють у театрі, що належить іспанському акторові. Він відкрив його в рідній Малазі два роки тому.

[Антоніо Бандерас, актор]:
«Моя дочка завжди мала велику індивідуальність, і я довіряю її думці. Коли ми повертаємось додому після репетицій, вона серйозно виконує свою роботу. Наприклад, ми вечеряємо, і я безпосередньо запитую про щось й дістаю дуже прямі відповіді. Вона каже, що бачить, і висловлює свою думку. Отже, вона має дуже цікаву роль».

25-річна Стелла також грає в мюзиклі разом із батьком. Уперше цю комедію поставив 1970 року американський композитор Стівен Сондгайм. Вона здобула шість премій «Тоні».

Бандерас показав іспаномовну версію мюзиклу, яку з дозволу автора адаптовано до сучасної аудиторії.

[Антоніо Бандерас, актор]:
«”Компанія” — складний мюзикл. У ньому немає традиційної розповіді, а лише короткі сюжети й головний герой, який чогось шукає, переживає негаразди, розмірковує про своє життя та зобов’язання».

Антоніо Бандерас змалку мріяв про футбол, але, коли зламав ногу, вирішив присвятити себе театру. На великому екрані він з’явився 1982 року. А популярним став завдяки фільмам «Інтерв’ю з вампіром» та «Відчайдушний».

Іспанець був одружений з акторкою Мелані Гріффіт. Стелла — їхня дочка.
Коротке посилання на цю сторінку:

Антоніо Бандерасу ставити мюзикл допомагає дочкаКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рік«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиКарнавал у Венеції може стати «платним»Найвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахВ Італії вимирають газетні кіоскиФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зими

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: