20.09.2024
Телеканал NTD

Дух Різдва: виставка святкового декору відкрилася в Лондоні

Дух Різдва: виставка святкового декору відкрилася в Лондоні

Блиск Різдва знову повернувся до цього виставкового центру в Лондоні — уперше з 2019 року. Відвідувачам..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Блиск Різдва знову повернувся до цього виставкового центру в Лондоні — уперше з 2019 року. Відвідувачам пропонують прикраси та декорації на найближчий святковий сезон.

Тут, приміром, можна купити на подарунок подушки з різдвяними візерунками чи шкарпетки.

[Мюрель Карін, учасниця виставки]:
«Люди хочуть зробити цей рік особливим, бо минулого не змогли зустрітися. Тепер це можна зробити, можна добре провести час разом. Тому люди прикрашають свої оселі, створюють теплу різдвяну атмосферу».

Усі подушки тут виготовлені з натуральних тканин. Вони хоч і коштують дорожче, проте довше прослужать, тобто їх можна назвати екологічнішими. Загалом натуральність і турбота про природу — це тренд цього року.

[Мюрель Карін, учасниця виставки]:
«Люди зможуть використовувати їх щороку, а не купувати, а потім викидати. Зараз усі думають про захист планети, хіба ні?»

Головна подія Різдва — сімейна вечеря. На цьому стенді пропонують варіанти святкового посуду. Тут також можна купити рушники, чашки та вітальні листівки.

[Джейн Ебботт, учасниця виставки]:
«Я завжди використовую природні елементи».

Виставка називається «Дух Різдва». Окрім квітів та вінків, тут можна знайти й розкішні ароматичні свічки.

Бере участь і кілька скандинавських компаній. Узагалі їхній мінімалістичний стиль стає дедалі популярнішим. Він передбачає стримані кольори й натуральні матеріали.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дух Різдва: виставка святкового декору відкрилася в ЛондоніКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в Лондоні2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: