29.01.2024
Телеканал NTD

Морські пейзажі на дні басейну: як розважають дайверів у Гонконзі

Морські пейзажі на дні басейну: як розважають дайверів у Гонконзі

Ці гонконзькі дайвери знову у своїй стихії. Уперше з початку пандемії вони надягають акваланги й занурюються..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Ці гонконзькі дайвери знову у своїй стихії. Уперше з початку пандемії вони надягають акваланги й занурюються у воду. Тут можна поплавати серед черепах та сфотографувати інших морських мешканців.

Щоправда, і рептилії, і риба несправжні. Це експонати підводної виставки. У басейні розмістили фото популярних місць для дайвінгу, що біля узбережжя Тайваню.

[Лам Сай Лон, дайвер]:
«Ми оглядали одне в одного компенсатори плавучості, перевіряли, чи все гаразд. Разом пірнали, щоб сфотографуватися. Давно я не був таким щасливим».

Останнім часом у Гонконзі мало нових випадків зараження коронавірусом. Проте місцева влада не скасовує суворі правила для міжнародних поїздок. Мандрівників після прибуття чекає тритижневий карантин. Тож підводна виставка для дайверів стала непоганою альтернативою.

[Кано Цзан, куратор виставки]:
«Ми вирішили помістити під воду фотографії і подивитися, яким буде ефект. Він виявився чарівним. Сонячні промені проникають у воду, ми бачимо брижі й тіні. Усе це поєднується із фотографіями».

На виставці можна ознайомитись із підводним світом, що біля островів Тайваню, а також побачити зображення шести видів морських черепах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Морські пейзажі на дні басейну: як розважають дайверів у ГонконзіМармурова мапа давнього Рима знову постала перед публікою в новому музеїКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїУ бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церквіРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиПівнічна Ірландія відкриває нову віртуальну продюсерську студіюМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого Петра

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: