26.05.2024
Телеканал NTD

Санта-Клаус відкрив різдвяний сезон в Ізраїлі

Санта-Клаус відкрив різдвяний сезон в Ізраїлі

У Санта-Клауса в Ізраїлі почалися різдвяні клопоти. Цього року він вирішив відкрити святковий сезон на Тиверіадському..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Санта-Клауса в Ізраїлі почалися різдвяні клопоти. Цього року він вирішив відкрити святковий сезон на Тиверіадському озері.

У біблійних текстах це місце називається Галілейським морем. Згідно з ними, Ісус провів на його берегах та в прилеглих містах багато часу. Ці місця популярні серед туристів.

Звідси Санта вирушить у щорічну подорож. Вітати малечу й роздавати різдвяні подарунки починає вже зараз.

[Санта-Клаус]:

«Торік у мене зазвичай була маска, та я не хочу йти на поводі в коронавірусу. Адже діти не розуміють того, що відбувається зараз у світі. Вони як ангели. Треба дарувати їм щастя, любов та подарунки. Тому ми намагаємося не здаватися й жити. Наближається Різдво. Усім щасливого Різдва та веселого Нового року».

Тиверіадське озеро — найнижче прісноводне озеро на планеті. На його берегах є багато цілющих гарячих джерел.

А Санта вирушає далі. Йому ще треба поздоровити місцевих виноробів та делегацію велосипедистів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клаус відкрив різдвяний сезон в ІзраїліВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівБалабан — душа музичної культури Азербайджану

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: